Започнете го вашето пребарување за совршен домен...

Подолу можете да ги конфигурирате имињата на домени во вашата кошничка, изборот на дополнителни опции, обезбедување на потребни информации и дефинирање на серверите кои ќе ги користат.

Трансфер Регистрирај

Регистрирај домен

.IR
.COM
.SHOP
.ORG
domain

Закупи хостинг

За вашата доверба кон нас, ние Ви гарантираме 99,9% стабилност на нашите услуги и повеќе од стандардите кај други провајдери. Контактирајте не веднаш. Ние ви гарантираме успех.

Регистрирај домен

Подолу можете да ги конфигурирате имињата на домени во вашата кошничка, изборот на дополнителни опции, обезбедување на потребни информации и дефинирање на серверите кои ќе ги користат.

Изврши уплата

Избрани про-фактури со вкупен износ за плаќање. За да извршите уплата Ве молиме изберете го вашиот начин на уплата.

База на знаења

Имате прашање? Започнете го вашето пребарување на одговори тука...

Започнете го вашето пребарување за совршен домен...

Подолу можете да ги конфигурирате имињата на домени во вашата кошничка, изборот на дополнителни опции, обезбедување на потребни информации и дефинирање на серверите кои ќе ги користат.

Трансфер Регистрирај

Регистрирај домен

.COM
.NET
.ORG
domain

Закупи хостинг

За вашата доверба кон нас, ние Ви гарантираме 99,9% стабилност на нашите услуги и повеќе од стандардите кај други провајдери. Контактирајте не веднаш. Ние ви гарантираме успех.

Регистрирај домен

Подолу можете да ги конфигурирате имињата на домени во вашата кошничка, изборот на дополнителни опции, обезбедување на потребни информации и дефинирање на серверите кои ќе ги користат.

Изврши уплата

Избрани про-фактури со вкупен износ за плаќање. За да извршите уплата Ве молиме изберете го вашиот начин на уплата.

База на знаења

Имате прашање? Започнете го вашето пребарување на одговори тука...

ads

Услуги

مشاهده سرویس ها و قیمت های ما

22
21

از20000

تومان

از20000

تومان

ثبت دامنه

poly

درباره این سرویس

دامنه مدنظر خود را آنلاین استعلام کنید و در صورت وجود سریع ثبت و دریافت نمایید.

22
21

از60000

تومان

از60000

تومان

میزبانی سایت

poly

درباره این سرویس

هاست مورد نظر خود را از بین سرویس‌های موجود به آسانی انتخاب و سفارش دهید و سریع تحویل بگیرید.

22
21

از300000

تومان

از300000

تومان

پشتیبانی وردپرس

poly

درباره این سرویس

پشتیبانی سایت وردپرسی خود را به تیم توانمند ویرا بسپارید تا دچار مشکلات فنی احتمالی نشوید.

22
21

از39000

تومان

از39000

تومان

سامانه پیامکی

poly

درباره این سرویس

-

فروش ویژه

از ۱۱۰۰۰۰ تومان / ماهانه

هاست وردپرس ایران

RAM: 2 GB DDR4

Space: 2GB

Port: 10G

hgh

Најнови корисни информации

Погледнете ги нашите најнови акции и промоции

تخفیف بلک فرایدی تا دوشنبه سایبری !!!

تا ۹۰ درصد تخفیف ویژه جمعه سیاه کسب و کارتو آنلاین کن اونم فقط با ۱ میلیون تومن به همین سادگی فقط با یک کلیک. وب سایت فروشگاهی با قیمت ۱ میلیون تومان تخفیف بروی محصول اعمال شده است.  سامانه ...

Повеќе